Home.
Visie.
Over ons.
Meerwaarde.
Referenties.
InfoMails.
Contact.

© 2008 - 2019 2bsm B.V.

Made by Serif

› U heeft diverse tools geïmplementeerd en vraagt zich af hoe u verder kunt ontwikkelen en consolideren;

› U wilt weten of uw bedrijf een Service Manager voor Monitoring tools nodig heeft;

› U vraagt zich af welke consequenties outsourcing heeft voor uw BSM-tools. Welke informatiebehoefte blijft over na outsourcing?

 

BSM Vendors kunnen u waardevol adviseren over hun informatiemodel en produkten, maar wellicht wilt u niet direct nieuwe tooling aanschaffen.

 

BSM implementators kunnen u vanuit gedegen ervaring helpen met analyses en advies, maar zij bieden vaak 'repeatable solutions' die niet dezelfde scope hebben als uw vraagstelling. Daarnaast hebben nagenoeg alle BSM implementators zich verbonden aan één of enkele vendors, waardoor ze u niet van onafhankelijk advies voorzien.

 

Tussen deze aanbieders stelt 2bsm zich op als onafhankelijke speler met een zeer volwassen visie. 2bsm is er voor advies, architectuur, toolselectie, implementatiebegeleidingen, trainingen, proces- en informatieanalyse en management advies. 2bsm is bekend met de strategieën van een groot aantal vendors en implementators op de Nederlandse markt, waaronder MicroFocus, Spunk, AppDynamics, BMC, IBM, Microsoft en Compuware. 2bsm werkt open en constructief samen met het merendeel van met deze bedrijven. Daarnaast beschikt 2bsm over ruim vijftien jaar ervaring op gebied van BSM architectuur, business-analyse en BSM implementaties. De kennis en ervaring die binnen 2bsm aanwezig is, is daarbij in tientallen BSM-projecten succesvol getoetst en verrijkt.

 

Kortom: 2bsm is bij BSM-vraagstukken uw onafhankelijke partner voor analyse, uitwerking en implementatie.